Vali kingiks südantsoojendav maitseelamus! 7 põhjust, miks kinkida jõuludeks teed.

Jõuluhooaeg ei ole enam mägede taga ning kindlasti mõtled ka sina, mida kõike võiks sellel aastal jõuluvana kotti pista. Kui oled nõus, et sellel aastal kingime elamusi ja mitte asju, loe edasi.

Milline võiks olla universaalselt hea, läbimõeldud ja südantsoojendava kingitus?

Kindlasti võiks kingitus olla praktiline; näidata, et oled saaja peale personaalselt mõelnud. Kingitus võiks pimedal, külmal ja lumisel ajal soojendada keha ja vaimu ning pakkuda turgutust, soojust ja hoituse tunnet. Hea kingitus võiks sobida nii kolleegile loosipakki, õpetaja-treeneri rõõmustamiseks, vanaemale-vanaisale meeleheaks kui kõige kallimate inimeste meelespidamiseks.

Headest maitsetest pakatav kingitus ei küsi vanust ega sugu, vaid pakub häid emotsioone igale kingisaajale.

Meie teeürdid on kasvanud mahedalt Põlvamaa metsade ja niitude vahel.

Kas oled kunagi mõelnud, et üks päääris ideaalne jõululingitus on maitseküllane, lõõgastav, soojendav ja joojat toetav tee? Teejoomine on suurepärane viis hoida oma keha ja vaim erksana ja toetada vaimset tervist läbi pika ja pimeda aja. Rahustavad teesordid aitavad lõõgastuda ja vähendada stressi ning sotsiaalsed teetraditsioonid aitavad luua tugevamaid suhteid.

Kui kõik eelnevalt mainitu sind ei veena…

…toome välja veel seitse põhjust, miks võiksid sellel aastal kallitele inimestele enda ümber teed kinkida:

  • Kingi hygget: talv ja eriti jõulud on aeg, mil on eriti mõnus end kodus pleedi sisse kerra tõmmata ja eheda maitsega sooja, kosutavat teed nautida. Juba ainuüksi tee valmistamine ja selle värvi ning lõhna nautimine tekitab tõeliselt sooja ja hubase tunde. Rääkimata sellest, kui esimese lonksu võtad. 🙂
Särtsaka piparmündi ja mahlaste vaarikate kombinatsioon on üks meie klientide suurtest lemmikutest.
  • Avasta teesegude võrratu, maitseelamusi pakkuv maailm: kui palju erinevaid maitseid mahub üldnimetaja “tee” alla. Marjased, mündised, särtsaka tsitruse-noodi või teravama ingveriga. Teemaailm on tohutult mitmekesine! Kindlasti leidub midagi just kingisaaja maitsele.
  • Teel on tervist toetavad omadused: näiteks meie rohke ingveri, sidrunheina ja piparmündiga Talvine Tervis Ingveriga toetab immuunsust ja hingamisteede talitust.
Immuunsust ja hingamisteede talitust toetav teesegu rohke ingveri, sidrunheina ja piparmündiga.
  • Tee aitab lõõgastuda ja stressi maandada: tee joomine on suurepärane viis lõõgastumiseks ja stressi maandamiseks. Pärast pikka päeva aitab tassike mahedate teeürtidega teed lõdvestuda ning luua meeldiva ja rahuliku õhkkonna. Paljud teesordid, näiteks piparmünt ja kummel, omavad looduslikult rahustavat toimet. Nende teede joomine aitab lõõgastuda, leevendada pingeid, parandada und, vähendada ärevust ja stressi ning saavutada sisemine rahu.
  • Lase kingisaajal end erilisena tunda: oma kalli inimese maitse-eelistused on sulle (vähemalt üldjoontes) kindlasti teada. Vali Põhjala Teetalu laia teesegude valiku hulgast täpselt see õige maitsekombinatsioon, mis laseb saajal end märgatuna tunda.
  • Tee on nii praktiline kui emotsiooni tekitav kingitus: tee ei ole lihtsalt üks vidin, mis jääb riiulinurgale tolmu koguma, vaid pakub emotsiooni, maitseelamust ja naudingut. Tee pakub sulle keerulistel hetkedel tuge, ilusatel hetkedel väge. Külmadel päevadel sisemist soojust, koosolemise hetkedel jagatud rõõmu.
  • Tee toob inimesed kokku: teejoomine on sotsiaalne tegevus. Tee loob mälestusi, jagab südamest-südamesse vestlusi ja nakatavat naeru. Teejoomine loob teejoojate vahele tugevamad sidemed, tekitab kogukonda kuuluvuse tunde ja võimaldab näost-näkku suhelda, mida juhtub tänapäeva online’i kolinud suhtluses üha harvemini.
Tee loob joojate vahel nähtamatud sidemed, mis ühendavad inimesed seltskonnaks.

Mida meie kliendid Põhjala Teetalu teede kohta arvavad?

„Mõni päev tagasi toodi kingituseks karp mündist mustsõstart. Sõltuvus tekkis kohe. Karp on tühi, järgneb käik e-poodi. Ilmselt tuleb kõik margid ära proovida ja vaadata, et teada saada, millisest purust veel suurem sõltuvus tekkiks. Kui esimene variant oli juba niiiiiii hea…..“

Lee

“Väga hindan, et tee on vaba lisaainetest. Maitsed on puhtad, tunneb hästi ära, mis teega tegu on. Eriti karged on piparmündi teed.”

Anu

“Mulle meeldivad kõik teie teed 🙂. Olen aegade jooksul kõik ära proovinud. Meeldib väga, et valikus on nii talvised soojendajad kui mündihõngulised igasse hetke sobivad teed. Suurepärane maitseelamus minu peaaegu igas hommikus. Aitäh!”

Helin