Tervislikkus ja hea maitse – kuidas on see võimalik?

Peame Teile vajalikuks rääkida väikese saladuse. Nimelt pole Põhjala Teetalu teesegud ainult väga maitsvad, vaid on ka väga tervislikud. Kuidas on see võimalik?

Külmkuivatatud marjad

Kes on vähegi kursis meie teesegudega, teavad, et me ei kasuta ühtegi lõhna- ega maitseainet. Kogu maitse tuleb ainult külmkuivatatud marjadest ja ürtidest. Muideks, ürte kasvatame omaenda mahepõldudel Põlvamaal. Marjade külmkuivatamine eemaldab niiskuse, kuid jätab alles toitained, vitamiinid ja maitse.

Igas pakis vähemalt 200g marju

Jah, lugesid õigesti. Igas meie teepakis on vähemalt 200g värskeid marju, mille me laseme külmkuivatada. Külmkuivatamise protsess eemaldab vee, mis on ca 90% marjade kaalust. Seetõttu võime uhkusega öelda, et igas väikeses teekotikeses on vähemalt 20g värskeid marju. Veelgi enam, juues ära ühe tassi meie marjateed, saad endale sama palju vitamiine ja toitaineid, kui ära süües 20g värskeid, suviseid marju. Ja seda isegi südatalvel.

Oma põllul kasvatatud ürdid

Siinkohal peame tänama Põhjala Teetalu perenaist Ly-d ja kõiki töölisi, kes meid põldudel aitavad. Nende eriline pühendus taimede kasvatamisse tähendab, et kõikidesse meie teesegudesse jõuavad eriti tervislikud ning hea ja puhta maitsega ürdid.

Head tee nautimist!

PS! Pikendasime oma sooduskampaaniat “seganeperiood” 1. oktoobrini!