5 põhjust, miks tee on ideaalne kingitus

Mida küll kinkida? See on põhiline murekoht ning küsimus, mida kuuleme ümberringi üpris tihti. Inimesed võivad tõesti olla kingituste tegemisel üsna hädas. Kinkide tegemine peaks olema ilus ja positiivne kogemus, kuid vastupidiselt sellele on tihti paljude jaoks õige asja välja valimine tõsine peavalu ning paras väljakutse. Sageli on peamiseks murekohaks kingisaaja erinevad huvid ja soovid ning nende mitte-teadmine. Seejuures soovivad inimesed, et kingitus oleks praktiline ning kasulik, kuid lisaks sellele ka meeldiv ja positiivseid emotsioone kandev. Tasakaalu leidmine võib olla väga keeruline ning eelkõige soovitakse, et kingisaajale oleks tunda, kuidas antud kingitusega antakse edasi hoolt ja nende tähtsust.

Kuid kellele ei meeldiks tee? Neid inimesi ei ole ju väga palju. Seetõttu on tee, eriti kvaliteetse ning värskete maitsetega, kinkimine alati heas kirjas ning sellise kingitusega ei lähe Sa tõenäoliselt kunagi alt! 

Järgnevalt on välja toodud 5 erinevat põhjust, mis kinnitavad seda fakti, et tee on ideaalne kingitus.

1. Maitseelamus

Teemaailmas on väga-väga palju erinevaid maitseid, aroome ning kombinatsioone. Absoluutselt igal maitsel on omaenda profiil, mis võib pakkuda suurt avastamisrõõmu ja naudingut teearmastajatele. Uute maitsete kinkimine võib tuua endaga kaasa põneva katsetamise ning isiklikus pildis uute lemmikute avastamine või hoopis vanade favoriitide kinnitumine.  Sellistel  kingitustel on suur kontrast  tavaliste esemete kõrval, seejuures jätavad need kingi saajale pikemaks ajaks emotsiooni ja meeldejääva mulje või mälestuse. Kinkides maitseelamust, anname kingisaajale võimaluse nautida seda, mis sobib tema enda eelistustega. Seejuures, kui kingisaaja ise pole varasemalt antud tee maitsetega tuttav, saab kingitusega justkui jagada midagi, mida ise armastatakse. Antud juhul võib kingitus tutvustada talle täiesti uut maitsete maailma.

2. Tervislikkus

Tee on tuntud oma tervislike omaduste poolest. Nende koostisosad võivad sisaldada erinevaid antioksüdante jt. kasulikke ühendeid, mis võivad kaasa aidata tervisele, sealhulgas  ka immuunsüsteemi tugevdamisele. Varasemas blogipostituses kirjutasime, kuidas jõhvikal on mitmeid positiivseid mõjusid meie organismile, lisaks piparmündil. Kõiki neid toiduaineid võib leida ka meie erinevate teede maitsete kombinatsioonides. Lisaks võivad tees olevad komponendid omada seedimist soodustavaid omadusi või aidata kaasa stressi leevendamisel. Seega võib tee kinkimine olla sümboliseeirda seda, et hoolitakse kingisaaja tervisest ja heaolust ning soovitakse talle pakkuda midagi kasulikku ning head.

3. Alternatiiv kohvile

Tee on ka suurepärane valik neile, kes soovivad vähendada kohvijoomist. Tänapäeval võime näha väga paljusid inimesi enda ümber, kes on justkui kohvijoomisest sõltuvuses ning seda on märgata üha nooremate inimeste seas. Tee joomine võib aidata kofeiini tarbimise vähendamisele ning anda puhast naudingut teistsugustest maitsetest. Lisaks on tee hea variant nendele, kes soovivad vältida kohvi erinevaid kõrvalmõjusid. Erinevalt kohvist, mis pakub üldpildis sarnast maitset, võimaldab tee ning kogu teemaailm avastada erinevaid maitseid. Igale maitsele ning eelistusele leiab miskit, sest teemaailm on niivõrd mitmekülgne. Tee joomist võib seostada rahu ja lõõgastusega ning see saab aidata kiires tempos võtta korraks aeg maha, nautides rahu ja vaikust. Tihti näeme, et kohvi haaratakse kaasa tempoka päeva keskel ning ei võeta selle jaoks eraldi hetke. Seetõttu tee joomine võib anda meile rohkem tasakaalu kiire tempo ning rahuliku vaimu vahel.

4. Isikupärane kingitus

Nagu siit on ka välja tulnud, on teemaailm niivõrd mitmekesine ja täis palju erinevaid maitseid. Väga sarnane on tegelikult ka inimeste maitsemeelte ning eelistustega, mis varieeruvad seinast seina. Kingitusega saame just rõhuda inimese enda eelistustele ja soovidele, mis annab kingisaajale ka märku, et oleme pannud mõtet ning pingutust kingi tegemisse. See omakorda muudab kingituse personaalsemaks ja näitab, et me ei kingi lihtsalt kinkimise pärast, vaid tõepoolest teame, mis inimesele meeldib või mida ta eelistab. Lisaks teepakkidele võivad kingitusega kaasas käia ka erinevad teejoomisega seotud tarvikud, nt. inimese stiiliga kokkusobivad tassid, kann, lusikad jms. Selline aspekt muudab kingituse samuti veelgi rohkem isikupärasemaks ja meeldejäävamaks.

5. Kvaliteetaeg

Sageli moodustab teejoominee hubase keskkonna ning toob inimesed omavahel kokku. Seetõttu on tee kinkimine hea võimalus anda kingisaajale vahendid, et luua endale sobival ajal keskkond, kus koos lähedastega võtta aeg maha ning nautida häid maitseid. Samuti võib seda suurepäraselt teha ka inimene üksi, veetes kvaliteetaega iseendaga, kuid siiski seda maitsetega sisustades. Kingitusena antud tee võib olla eriti oluline neile, kes hindavad kõrgelt rahulikke hetki ning tasakaalu oma igapäevaelus. 

Põhjala teetalu - emadepäeva kingitus

Nagu ülaltoodud punktidest lugeda võisid, on tee tõepoolest üks väga hea valik kingituseks ning selle saamine pakub rõõmu, häid emotsioone ja meeldivaid elamusi. Tee on kingitus, mis esialgu võib paista väike, kuid tegelikult hõlmab endas niivõrd palju. Kinkides teed annad tegelikult edasi palju enamat – häid soove, tundeid ning hetki. Kui ka Sinul on pidevalt mure, mida küll kinkida ning mis oleks hea idee, kui pea on täitsa tühi, siis siin on Sinu märk, et järgmisena panna kingikotti suurepäraste maitsete kombinatsioonidega teepakke! 

Tee on palju rohkemat kui pelgalt soe jook — see on elamuse kandja, millel on võime tuua inimesteni rahu ja rõõmu. Seepärast on justnimelt tee ideaalne kingitus nendele, kellest tõesti hoolid ning keda armastad. Põhjala Teetalu imeliste maitsetega saad tutvuda siin.