Eestimaised ürdid apelsini ja kaneeliga:
Eestimaine iisop ergutab ja annab teele vürtsika maitse, oma maitsevarjundi lisavad ingver ja nelk. Tondipea annab sidruniaroomi ja maitset, punapeet ilusa punase värvi ning juurvilja mahlasuse ja magususe. Kaneelist tuleb pühadearoomi ja ta annab kehale sooja. Saialille ja üheksavägise kollased õied pakuvad silmailu
Tee on väga kaunis klaasist kannus, kus segu hõljub lahtiselt. Kuuma vett peale valades näeme, kuidas punapeedist hakkab eralduma punast värvi, üheksavägise ja saialille õied avanevad, iisopi lehed langevad kannu põhja. See on ilus ja elav vaatepilt, kus kõik toimub kindla sihiga, et valmiks aromaatne ja maitsev tee.

Koostis: Moldaavia tondipea , harilik iisop , punapeet , ingver, kaneelikoor , apelsin, saialill, kõrge vägiheina õied, nelk (Dracocephalum moldavica, Hyssopus officinalis, Beta vulgaris , Zingiber officinalis, Cinnamomum, Citrus sinensis, Calendula, Verbasci flos, Syzygium aromaticum).

Netokaal 20g

Valmistamine: Raputage teepakki, et vürtsid seguneksid. Peenesta näppude vahel 1 tl teesegu sõelale. Vala peale 200 ml kuuma vett. Lase tõmmata min. 10 minutit. Võta taimed välja. Taimed võib välja võtta ka siis, kui tee on saavutanud sellise värvi nagu just Sulle meeldib. Tõmmanud teesegust saab valmistada ka teise tõmmise teed, selleks vala kuum vesi peale, oota umbes 2 minutit ja tee on jälle valmis. Teine tõmmis võib esimesest isegi maitsvam olla. Kannuga (1l) tehes kulub 3 tl teesegu. Valmis teele lisage mett või teisi magustajaid. Kange tee on hea vahukoorega.