• Tasuta tarne pakiautomaati alates 59€

  • 0

    Millega hoida sügisel õige siht silme ees?

    Suve lõpuga kaasneb soe nostalgiatunne, kui viimased päikeselised päevad oma kiirtes soojust hoiavad ja ööd tasapisi jahedamaks muutuvad. Sügis toob endaga kaasa ka uued kohustused ja väljakutsed. Inimesed naasevad oma argiste ülesannete juurde – töö, kool ja projektid, ehk kõik see, mis suveajal mõttepausi võis saada. 

    See loomulikult ei tähenda, et meie päevades on vaid rutiin ja argipäeva maik – sügis on ka uute seikluste ja võimaluste aeg. Aeg avastada uusi hobisid, alustada uusi projekte, kohtuda uute inimestega ning minna vastu seni avastamata radadele. 

    Selleks, et sügisele vastu minna mõnusa energia, fookuse ja meelerahuga, oleme kirja pannud mõned ideed. Siin on head kaaslased, et keskenduda nt. õpingutele või tööle — samuti selleks, et hoida sügise omapärases kaoses ka tasakaalu. 

    FOOKUS 

    Fookuse tee on looduslikult ergutav. Selle tee koostisesse kuuluvad roheline tee Sencha, ingver ja sidrunhein. Sidrunhein lisab teele mõnusa särtsakuse. 

    Seega, kui tekib hetk, mil on vaja täielikku keskendumist ja pead end ümbritsevast justkui välja lülitama, on Fookuse teesegu Sinu parim sõber. See tee äratab täielikult Su meeled ja rihib fookuse paika, annab energiat ja puhastab mõtted ebavajalikust. Seejuures aitab saavudata keskendumist ning suurendab ka Sinu tegemiste produktiivsust. 

    Las sügis tuleb ja toob oma kiired päevad – Fookuse tee aitab Sul hoida õiget suunda, et saaksid vastu astuda kõigele, mis ees ootab.

    Teesõbrad on Fookuse kohta öelnud nii: 

    „Meeldib, et tee on naturaalne ning teekotid on mugavad kasutamiseks. Fookuse haaran tavaliselt tööd tehes peale lõunat, et viimased tööasjad saaksid kindla sihiga tehtud!“ 

    Maarja, Põhjala Teetalu teesõber

    „Fookus on tõeliselt hea abimees, eriti, kui tunnen, et mul on vähe energiat ning ei suuda oma toimetamistega alustada – super!“ 

    Kadri-Ann, Põhjala Teetalu teesõber 

     

    KESKENDUMISE TEE 

    Ära kannata enam kofeiinirikaste jookide põhjustatud ärevuse käes – stimuleeri end parimaga, mis loodusel anda on. See ergutav segu omab endas ingverit, piparmünti ning Ceyloni kaneeli. 

    Keskendumise tee on tõeline salarelv hetkedeks, mil on vaja asjad ära teha. Ingveri stimuleerivad omadused, piparmündi värskendav aroom ning Ceyloni kaneeli õrn soojus kohtuvad teetassis, selleks, et luua mõnusalt harmooniline maitsekooslus. 

    Koos Keskendumise teega oled valmis minema vastu päevale selge sihi ja kindla meelega. Suurepäraseks valikuks teeb selle tee veel fakt, et see on kofeiinivaba! 

    Teesõbrad on Keskendumise tee kohta öelnud nii: 

    „Kõige rohkem hindan kvaliteetsest toorainest tehtud teed. Keskendumise teel tunnen tugevalt ingverit, mis üllatas mind meeldivalt!“ 

    Teele, Põhjala Teetalu teesõber

    „Kuna olen sageli “kõik asjad korraga” tüüpi tegutseja, siis proovisin Keskendumise teed. Ei lähe nii pingesse, kui üritan 100 asja korraga teha. Mulle meeldib, et igal teel on jusktui oma lugu – jood teed ja aeg hetkeks peatub.“ 

    Kirstiin, Põhjala Teetalu teesõber 

     

    MEELERAHU JA TASAKAAL 

    Igasugused kohustused võivad meis tekitada palju stressi, ärevust ning pingeid. Selleks, et säilitada endas rahu ja stabiilsust, on kõige õigem haarata kohustuste kõrval endale tassike Meelerahu ja Tasakaalu teed. 

    Meelerahu ja Tasakaal on imeline segu külmutatud krissidest, sidrunheinast ja piparmündist – see on justkui pisike puhkus teetassis. 

    Kiirel sügishooajal võib üks lihtne paus olla hindamatu väärtusega. Võttes hetke, et nautida tassitäit Meelerahu ja Tasakaalu teed, saad võimaluse rahuneda ja keskenduda, tuues end tagasi praegusesse hetke. See tee pakub rahustavat pausi, mis aitab leida sisemist rahu ka kõige kiiremalt mööduvatel päevadel. On oluline leida tasakaal kõigi kohustuste ja ootuste keskel, mis meid sügisel ees ootavad, ning võtta aega enda jaoks.

    See tee toob tõesti naeratuse suule ja rahu südamesse. Kui tunned, et argipäev rusub, kohustused kuhjuvad ja stress kasvab üle pea, peatu korraks ja võta endale üks hetk ning valmista tassike Meelerahu ja Tasakaalu teed. 

     

    Teesõbrad on Meelerahu ja Tasakaalu kohta öelnud nii: 

    „Meelerahu ja Tasakaalu teed joon pealelõunal ja töö ajal. Tee aitab teha pausi ja tunnen iga kord, et see toetab mu keha. Varem jõin peale lõunat kohvi ja lõpuks tuli igasse päeva liialt palju kohvi-ärevust. Tee ei tekita seda vastikut ärevust!“

    Teibi, Põhjala Teetalu teesõber 

    „Meelerahu ja Tasakaalu tee on ainuke tee, mis aitab mul magama jääda. See tõesti rahustab väga hästi.“ 

    Merje, Põhjala Teetalu teesõber

     

    HEA UNE TEE

    Kõik uued kohustused ja toimetused kiirel sügisel võivad mõjutada meie und ning unekvaliteeti. Selleks, et enne magama minekut nautida üht vaikset ja lõõgastavat hetke on parim kaaslane Hea Une Tee

    Hea Une Tee on justkui ilusate unenägude saar, kus valitseb rahu ja vaikus. Tunneta iga lonksuga, kuidas tee Sind lõõgastab, aitab unustada päeva hektilisuse ning valmistab Su keha ja vaimu ette kosutavaks ja taastavaks ööuneks. 

    Tass Hea Une Teed on ideaalne viis sulgeda päev ja valmistuda uueks – sest hea uni on parim kingitus, mida endale sügise jooksul pakkuda saad.

     

    Teesõbrad on Hea Une Tee kohta öelnud nii: 

    „Hindan Põhjala Teetalu teede puhtaid ja värskeid maitseid. Minu uus lemmik on Hea Une Tee, mis enne magama minekut mõjub väga rahustavalt.“ 

    Anne-Mai, Põhjala Teetalu teesõber 

    „Joon teed õhtuti ning see on väga maitsev. Ei maitse tehislikult ning saan nautida rahulikku hetke heade maitsetega, enne kui magama jään.“ 

    Sandra, Põhjala Teetalu teesõber

    Loodetavasti on sügis meie vastu helde ning olenemata kiirest elurütmist ning uutest kogemustest, suudame leida endas tasakaalu, rahu, säilitada fookust ning hoida olulisel kohal ka und!

     

    Kui Sinu jaoks möödub sügis pigem kergelt ja ilma eriliste raskusteta, kuid siiski tahaks häid maitseelamusi, siis vaata siia!

    0
      0
      Teekorv
      Teekorv on tühiTagasi poodi