Põhjala Teetalu algus
Põhjala Teetalu perenaine ja teemeister Ly oli valiku ees – kas jätta esivanemate talu lagunema või leida sellele uus otstarve. Armastus taimede ja looduse vastu oli nii suur, et teetootmine tundus ainuõige valik, sest poeriiulitel tol hetkel jäi vajaka tuttavatest ja naturaalsetest maitsetest ning kvaliteedist. Ly unistus jagada ehedate maitsetega ja armastusega valmistatud teede maagiat viis 2013. aastal koos poja Erkiga Põhjala Teetalu loomiseni. Tänaseni toodetakse meie kvaliteetseid teesid samas talus, pidades au sees esivanemate pärandit. Puhas maitse ja kvaliteet on just need, mis on Põhjala Teetalu jaoks olulised, et pakkuda täiuslikku maitseelamust!
Põhjala Teetalu tänasel päeval
Põhjala Teetalu asub Põlvamaal, Jõksi külas, kauni kuppelmaastiku keskel. Kasvatame mahedalt oma teeürte, sealhulgas Eesti oma käsitsi paljundatud piparmünti, mis on esivanemate saadus. Sinu teetassi jõuab tee, mille taga on väga palju käsitööd:
- juurte ettevalmistamine istutamiseks;
- istutamine;
- rohimine;
- ettevalmistustööd taimede kuivatamiseks;
- kuivade taimede puhastamine vartest;
- taimede purustamine;
- teesegude segamine;
- pakendamine.
Iga teesegu peegeldab teemeistri Ly isiklikku kogemust ja pühendumust, pakkudes erilist maitset ja hinge. Pöörame suurt tähelepanu detailidele, kasutades hoolikalt valitud looduslikke koostisaineid, uudseid tehnoloogiaid ja traditsioonilisi meetodeid, et tagada parim maitseelamus.
Põhjala Teetalu põnevad faktid