Kirjeldus
Miks just ingver ja jõhvikas?
Lihtsalt meil endil tekkis pimedatel ja külmadel sügis- ja talveõhtutel isu just sellise tee järele!
Ingveri ja Jõhvika tee eheda maitse saladus peitub teesegus olevates külmkuivatud jõhvikates. Kasutame just külmkuivatatud marju, sest sedasi säilib jõhvika aroom ja maitse kõige paremini. Hindame kvaliteetset päris toitu!
Traditsiooniliselt on eestlane alati talvel just jõhvikat söönud. Arvatakse, et jõhvikate söömine andis meie esivanematele vastupidava tervise, kuna jõhvikas sisaldab palju C-vitamiini.
Soojendav ja värtsikas ingver sobib vitamiinirikka jõhvikaga ideaalselt kokku ning koos moodustavad nad teetassis maitsva, turgutava ja soojendava koosluse.
Meie piparmünt on Eestis ökoloogiliselt kasvatatud, kõige õigemal ajal korjatud ja täpselt parajal temperatuuril kuivatatud. Teesegusse lisame ainult vartest käsitsi eemaldatud lehed, et tee ei oleks mõru ega kibe.
Kogus: 50 püramiidkotti.
Koostis: mega palju päris jõhvika viljaliha + ingver + kõige kargem Eestis kasvatatud piparmünt + stevia lehte.